Поново је осмишљен оригинал из Вегаса, овог пута са зидом за пењање са слаткишима

Зид од камена направљен од слаткиша једна је од атракција у пехарници Фабрике шећера ...Зид од камена направљен од слаткиша једна је од атракција у пехарном бару Фабрике шећера који се гради на Хармон и Лас Вегас Боулевард Соутх на Лас Вегас Стрипу. (Достављени) Цртеж улаза у Фабрику шећера требало би да се отвори у Хармон Стреет и Лас Вегас Боулевард Соутх негде овог лета. (Фабрика шећера) Цртеж главног трпезаријског простора на трећем спрату Фабрике шећера који се гради у Хармон и Лас Вегас Боулевард Соутх на Лас Вегас Стрипу. (Достављени)

Пехар са приступом са пешачког моста и зид за пењање направљен од тачкица од слаткиша биће део америчке Брассерие Фабрике шећера, који би требало да буде отворен овог лета на Лас Вегас Стрипу.

Ресторан ће бити у Хармон Цорнер, 3717 Лас Вегас Блвд. Југ, према саопштењу од четвртка. Његов тачан датум отварања није објављен.

Фабрика шећера настала је у Лас Вегасу пре него што се проширила широм Сједињених Држава и широм света. Магазин Фоод & Вине прогласио га је за ресторан са највећом инстаграмом у Сједињеним Државама.Лас Вегас је место где је Фабрика шећера први пут настала и не бисмо могли бити срећнији што се отварамо на новој локацији која се налази на централној локацији на Стрипу, рекла је власница Цхарисса Давидовици у саопштењу. Од наших фото зида до нашег особља, сваки елемент у Фабрици шећера дизајниран је тако да гостима пружи незаборавно искуство од тренутка када уђу до тренутка када одлазе.

Троспратни ресторан од 14.000 квадратних метара имаће 230 седишта у затвореном простору, улазни бар са 36 седишта, траку са рингишпилима од 30 седишта на међукату и отворено двориште од 30 седишта са ватрама које гледају на Трака.

По уласку, вечере ће дочекати пехар са погледом на трпезарију на другом спрату, бар с рингишпилима и отворено двориште. Трећи ниво има велику затворену трпезарију, продавницу слаткиша са више од 500 врста слаткиша и потпуно функционалан зид за пењање направљен од точкица од слаткиша. Такође ће нудити стаклене витрине испуњене домаћим сладоледом и сладоледом, млечне напитке, свеже домаће пециво и кафу.

Нови ресторан обећава Инстаграммабле декор, укључујући цвјетни зид у природној величини са неонским умјетничким дјелима који се нижу златним степеништем, ЛЕД екранима и благоваоницом опремљеном црвеним баршунастим столицама и кабинама.

Ланац послује у градовима укључујући Лос Анђелес, Мајами, Орландо, Тампу, Чикаго, Сијетл и Мајами и планира проширење у Њујорк; Нассау, Бахами; Јужна Флорида; Даллас; Пхиладелпхиа; Индианаполис; и Абу Даби.