Снимање у Вегасу: Дакота Фаннинг, Еван Рацхел Воод сада; Ниц Цаге на јесен

Продуцент Лола Пицтурес Цхрис Рамирез (лево), са редитељем Герардом Нарањом, каже да филмској индустрији у Лас Вегасу треба већа дубина у смислу чланова екипе, додатне опреме и више постпродукцијских ...Продуцент Лола Пицтурес Цхрис Рамирез (лево), са редитељем Герардом Нарањом, каже да филмској индустрији у Лас Вегасу треба већа дубина у смислу чланова екипе, додатне опреме и више могућности постпродукције. (Љубазношћу/Лола Пицтурес) Продуценти веродостојности Хунтер Греи, лево и Алек Орловски. (Љубазношћу/Лола Пицтурес) Надзорница гардеробе Ханнах Схеа, лево, и костимографкиња Анна Терразас раде на првом дугометражном филму Лола Пицтурес. (Љубазношћу/Лола Пицтурес)

Данас Дакота Фаннинг и Еван Рацхел Воод улазе у свој 16. дан 25-дневног снимања локално продуцираног филма, а имају и новог колегу из глумачке екипе: Јона Бернтхала из филма Тхе Валкинг Деад.

Бернтхал је у понедељак слетео у Вегас, придружујући се оштром позиву, укључујући Икс-Мен: алумице прве класе Зое Кравитз и Цалеб Ландри Јонес, плус Франк Диллане, Јереми Аллен Вхите из Схамелесс-а, и девојке Сарах Стееле и Оливиа Луццарди.

Фаннинг приказује панк роудија из 1980 -их у (сада без наслова) филму који је написао и режирао Герардо Нарањо.Ово је први филм који је продуцирала компанија Лола Пицтурес у Вегасу (у вези са Довнтовн Филмс/Силвер Стате Продуцтион Сервицес), у тандему са њујоршком филмском компанијом Верисимилитуде.

колико траје јаббавоцкеез емисија

Још вести: Продуцент Лоле Цхрис Рамирез рекао ми је у понедељак да Лола Пицтурес планира јесењу продукцију Дулцинее, у којој ће Лас Веган Ницолас Цаге представити извођача типа Ваине Невтон. Дулцинеу је написао Марк Фергус, који је ко-писац Цхилдрен оф Мен и Ирон Ман.

Ми сада утврђујемо права на то, рекао је он.

Такође покушава да обезбеди права на биографију Јеррија Тарканиана.

Желим да Паул Гиаматти глуми Јеррија Тарканиана, рекао је Рамирез.

да ли су праведна браћа још жива

У стара времена, ако би неко у Вегасу рекао да снима филмове са Фаннингом, Воодом и Цагеом, погледали бисте га сумњичаво и рекли: Наравно, стари, срећно и отишао.

Али Лола/Силвер Стате је стварно. И нови порески подстицај за снимање у Невади функционише. Рамирез, оснивач Силвер Стате -а, годинама је покушавао да развије финансирање филмова када се удружио са титанима у центру града Тонијем Хиехом и Фредом Мосслером.

Затим смо купили гомилу камиона и опреме, те матице и вијке за производњу, рекао је Рамирез.

То је довело до тога да Силвер Стате ради на сетовима ван града. Агенција Цреативе Артистс, директорка Нарањо, разговарала је са Лолом о овом новом филму. Тако је Рамирез пришао момцима у центру града са рекордом и висином терена.

Ово је био први пут да сам отишао код њих и рекао: „Хеј, желим да сада финансирамо филм.“ Није било тако једноставно, али прилично су рекли: „Хајде да видимо можете ли ово успети и расти индустрија.'

колико је вредео Мајкл Џордан

Радимо на толико других продукција које долазе у град, а затим одлазе, што је сјајно. То нам свима треба. То је сјајан новац. Волимо то да радимо, рекао је Рамирез. Али ми смо увек, увек, желели да имамо врло реалну индустрију овде где се она овде финансирала и развијала.

Ова растућа филмска база је оно што је Рамирез обећао момцима у центру града пре пар година.

А сада имамо велику екипу која виси у Довнтовн Гранд -у и једе у Ле Тхаи -у, а једе у Цонтаинер Парку. То је управо оно што су ти момци хтели да виде, а још мање ако направимо добар филм и вратимо им улагања.

Произвођачи изван града обично увозе кључну екипу и екипу, а ангажују неке локалне помоћнике и радну снагу.

Али зато што смо били локални, некако смо оборили ногу и рекли: „Запослићемо локално становништво.“ Па смо запослили 95 до 97 одсто локалне посаде, рекао је Рамирез.

Локално смо изнајмили 100 посто опреме, што је помало лудо. Лупао сам по бубњевима о томе да сам локална компанија током свих пореских расправа прошле године, па сам морао да ставим свој новац тамо где су ми била уста.

Рамирез је рекао да Вегас има три изазова на којима мора да ради.

Прво: Овде има талентованих људи и вредних радника, али има их довољно само за један велики филм. Требају нам дубине од два и три, попут клупе у кошаркашком тиму. Треба нам већа дубина.

страх и гнушање у касину у лас вегасу

Друго: Добијање додатне опреме овде. Управо се састајемо са компанијом из Лос Анђелеса која жели да изнесе гомилу опреме и евентуално постане партнер са нама.

Треће: Морамо послати доста постпродукције изван државе у Нев Иорк или ЛА. Желим да све те ствари изградим у кући, тако да то више не морамо да радимо, тако да овде можемо да извршимо корекцију боја и звук и уређивање.

Али локална производња је већ напредовала, рекао је он.

Наши снимци тренутно изгледају тако добро.