Стасси Сцхроедер Нето вредност

Колико вреди Стасси Сцхроедер?

Стасси Сцхроедер Нето вредност: 2 милиона долара

Нето вредност Стасси Сцхроедер-а: Стасси Сцхроедер је модел, писац и звезда ријалити телевизије, рођен у Њу Орлеансу, чија је нето вредност 2 милиона долара. Стасси Сцхроедер је вероватно најпознатији по томе што је бивши члан улоге Браво реалити серије Вандерпумп Рулес. Вандерпумп Рулес прати животе шест конобара у ресторанима у Лос Ангелесу у власништву ријалити старлете Лиса Вандерпумп . Стасси је отпуштен из емисије у јуну 2020. због расистичког инцидента у којем је учествовао колега.

Пре него што је постала конобарица и појавила се на Вандерпумп Рулес, Стасси Сцхроедер се 2005. такмичила у авантуристичкој емисији Тхе Амазинг раце. Завршила је седма у емисији. Стасси је рођена Настассиа Бианца Сцхроедер 24. јуна 1988. Висока је 5 стопа и 7 инча. Њен отац Марк Сцхроедер је архитекта у Њу Орлеансу. Њен дом из детињства уништио је ураган Катрина, а за то време породица је морала да се пресели код друге породице на неколико месеци. Стасси глуми од своје 11. године и била је председница њеног средњошколског драмског клуба. Стасси је похађала Универзитет Лоиола Маримоунт где је студирала енглески језик и писање. Поред глуме и рада у СУР-у, Стасси је амбициозни модни писац. Повремено даје чланке за дигитални часопис „Тхе Дивине Аддицтион“ који је у власништву и којим управља ћерка Лисе Вандерпумп Пандора.

Стасси је био запажен по томе што је имао поновну везу са колегом из екипе, Јак Таилор-ом. Стасси је такође повезан са радио водитељем по имену Патрицк који ради за Сириус / КСМ. Ова нова веза била је подједнако тешка јер Патрицк живи у Њујорку. Од новембра 2013. године, Стасси и Патрицк су још увек покушавали да смисле шта да раде са њиховом везом на даљину. У емисији Стасси није љубитељ колега сервера Сцхеана Марие којег често назива кућним олупином. Њен новији дечко био је колега из екипе Беау Цларк.

Некретнина : У јануару 2020. Стасси и Беау купили су кућу од 3.000 квадратних метара на холивудским брдима за 1,7 милиона долара.

Пуцање : У јуну 2020. Стаси, Кристен Доуте, Мак Боиенс и Бретт Цаприони отпуштени су од стране Браво због поновљених расистичких коментара и поступака. Стасси и Кристен отпуштени су након што је откривено да су позвали полицију да оптуже припадника црне глумачке екипе Фаитх Стоверс за крађу. Њих двоје су видели чланак у Даили Маилу у којем се види како црнка краде и позвали су полицију да тврде да је то Фаитх, када се очигледно ради о другој особи.

Стасси Сцхроедер Нето вредност
Нето вредност: 2 милиона долара
Последње измене: 2020
Све нето вредности израчунавају се на основу података прикупљених из јавних извора. Када се обезбеде, укључујемо и приватне савете и повратне информације добијене од познатих личности или њихових представника. Иако марљиво радимо на томе да наши бројеви буду што тачнији, осим ако није другачије назначено, то су само процене. Поздрављамо све исправке и повратне информације помоћу дугмета у наставку. Да ли смо погрешили? Пошаљите предлог за исправку и помозите нам да га поправимо! Пошаљите исправку Дискусија