Стипендиста СНЛ -а Цхрис Каттан добио је увјетну казну због пада ДУИ -а

ФИЛЕ - На овој датотеци од 4. јуна 2012. Цхрис Каттан стиже на премијеру у Лос Ангелес. У четвртак, 14. августа 2014. године, Каттан је осуђен на три године условно због вожње под утицајем ...ФИЛЕ - На овој датотеци од 4. јуна 2012. Цхрис Каттан стиже на премијеру у Лос Ангелес. У четвртак, 14. августа 2014. године, Каттан је осуђен на три године условне казне због вожње под дејством возила и удара својим Мерцедесом у возило Министарства транспорта на аутопуту у јужној Калифорнији почетком године. (Фотографија Матт Саилес/Инвисион/АП, датотека)

ЛОС АНЂЕЛЕС - Цхрис Каттан осуђен је на три године условно због вожње под дејством возила и удара Мерцедесом у возило Министарства транспорта на аутопуту у јужној Калифорнији раније ове године.

Тхе Лос Ангелес Тимес извештава да је бившој звезди Сатурдаи Нигхт Ливе такође у четвртак наложено да плати казну од 500 долара и похађа програм едукације о алкохолу.

Следећег месеца ће се одржати рочиште за реституцију како би се утврдило колико Каттан дугује држави за штету на возилу ДОТ.

43-годишњак је ухапшен у фебруару након што је ударио у возило које је припадало посади која је одржавала ограду.

где се налази изложба Тима Бартона

Каттан, који је на „СНЛ -у“ био од 1996. до 2003., најпознатији је по лику Манго.

Такође је глумио са Виллом Феррелл -ом у филму А Нигхт ат тхе Рокбури.