'Сховстопперс' су престали, али Рацхел Тилер заронила у 'Ле Реве'

Рејчел Тајлер, вокалисткиња из Ливерпула са талентом калибра Бродвеја, преселила се изРацхел Тилер, вокалисткиња из Ливерпоола са талентом бродвејског калибра, преселила се из 'Сховстопперс-а Стевеа Винна' у 'Ле Реве' у Винн Лас Вегасу. ' 'Диско седло' на ривијери Реднецк у Балли'с. (Јохн Катсилометес/Журнал у Лас Вегасу) Бенд Тони Маркуес, са Маркуесом у средини, наступа на Реднецк Ривиери у четвртак, 16. фебруара 2017. (Јохн Катсилометес/Лас ВегасЈоурнал) ЛАС ВЕГАС, НВ - 16. ФЕБРУАРА: Јохн Рицх и Марие Осмонд стижу на свечано отварање ВИП клуба Реднецк Ривериа ВИП чији су домаћини Јохн Рицх и пријатељи 16. фебруара 2017. у Лас Вегасу, Невада. (Фотографија Денисе Трусцелло/Гетти Имагес за ривијеру Реднецк) *** Локални наслов *** Јохн Рицх; Марие Осмонд ТГ Схеппард и Јохн Рицх наступају на свечаном отварању ВИП клуба Реднецк Ривиера које ће угостити Јохн Рицх и пријатељи 16. фебруара 2017. у Лас Вегасу, Невада. (Фотографија Денисе Трусцелло/Гетти Имагес за Реднецк Ривиера)

Стеве Винн'с Продавци су прекинули емисију у новогодишњој ноћи, али Рацхел Тилер наставља да пева са великим одјеком у Винн Лас Вегасу.

Један од главних певача у Сховстопперс -у 13 месеци, Тилер је слетео на једини усамљени преостали продукцијски сајам хотела, Ле Реве. Овај потез је узела у воденом спектаклу 19. децембра, мање од две недеље пре затварања Сховстопперса.

Прави пас из енглеског Ливерпоола, Тилер је певао Барбра Стреисанд Дон'т Раин он Ми Параде фром Фунни Гирл и Етхел Мерман’с Еверитхинг Цоминг Уп Росес фром Гипси ин Сховстопперс.У августу је Ле Реве расписао позив за нову певачицу, а Тилер је био међу блиским и далеким вокалистима на аудицијама. Формат је био сличан НБЦ -јевом Тхе Воицеу за певачицу и четири судије - у овом случају генерални директор Винн Ентертаинмент Рицк Греи , чувени редитељ Пхилип Вм. МцКинлеи , музички директор Мицхаел Бреннан и сам Винн.

Био је то прилично озбиљан процес, простор је био веома кавернозан и певали смо из „кавеза“ или сепареа изнад бине, каже Тајлер. Отпевали смо неколико снимака у студију, а на господину Винну је било да изабере своју омиљену.

Физичко и вокално присуство у Сховстопперсима, Тилер се нада да ће бити видљивија како Ле Реве наставља да се развија. Бенд и певачи емисије (Тајлер и њен мушки колега, Древ Виллиамс ) су ван видокруга, певају са периметра водене, округле позорнице.

Говори се о томе да будемо горе и ван, на сцени, и очигледно се томе надам, каже Тилер. Волим да будем горе и наступам.

Али Тилер и даље пева на Стрипу, у изузетној прилици. И даље се осећам прилично изненађено, каже она. Просто не могу да верујем својој срећи.

БРЗИ КВИЗ

Која је дугогодишња продукција у Вегасу управо додала Лове Схацк Б-52с и (Морате се борити) За своје право (на забаву) од стране Беастие децаци ? Одговор испод…

ЦРВЕНИ ВРАТИ; СЕДЕЉА СРЕБРНА

колико вреди канело алварез

Заиста желимо да будемо на Стрипу, али неће бити лако, Јохн Рицх рекао је у четвртак поподне. Сви желе бити на Стрипу.

Ти то знаш, Каубоју.

Тандем Богати су богати земље Биг & Рицх , и власник Реднецк Ривиере, живахног сеоског бара који се управо отворио на другом нивоу Балли'с -а, изнад Тржница Гранд Базаар. Клуб је окренут према Стрипу и има преклопне зидове који се отварају према доњој сцени.

Рицх је напоменуо да је Лас Вегас мека културе западне земље, за годишње национално финале Родео, ПБР јахање бикова и телевизијске емисије Академије државних музичких награда. Али рекао је да се осећа фрустрирано јер постоји само недовољно кантри музика се може наћи у овом граду.

Као обожавалац, завршио бих са концертом или напустио изложбу награда тражећи место за проналажење кантри музике, рекао је Рицх. Тамо је, али морате га пронаћи праве ноћи на правом месту.

Једно место за погледати: Тоби Кеитх'с И Лове Тхис Бар & Грилл, који већ деценију послује на само уз Стрип у Харрах'с. Али распоред забаве уживо на Реднецк Ривиери је без премца, јер је Рицх обећао да ће се приказивати свакодневно од 11 до 2 сата.

Амбициозно, али ако ови људи обаве домаћи задатак, у ВегасВиллеу ће пронаћи много сеоских дела. Локално популаран Бенд Тони Маркуес одиграо отварање у четвртак. У клубу је приказан и блистав дизајнерски ефекат: Огледало, диско седло, које се величанствено окреће преко плесног подијума.

Фантастично, Вегас још једном доказује да је то заиста крављи град.

КО ЈЕ БИО ГДЕ

Четвртак: Фронтмен убица Брандон Фловерс у 20 часова перформанс Абсинтхе у Цаесарс Палаце. Цвеће се појавило у емисији, али није успело до краја да дође до сукоба око заказивања ... Марие Осмонд на отварању Реднецк Ривиере у Балли'с ... среда: Билл Медлеи Харрахових насловница Браћа Праведници . Такође у соби, оригинално Браћа Осмонд Меррилл и Јаи Осмонд ...

ОДГОВОР

Донни & Марие -ова емисија у Фламингу Лас Вегасу, која је преуређена са новим признањем 80 -им као почетним бројем. Морате да волите ово двоје које призивају безобразни Беастие Боис класик. Сјајна времена, као и увек, јер Д&М започиње своју девету годину на Стрипу.