Победник „Роцк оф Лове Бус“ -а наставља животопис са „Центерфолдс оф Магиц“

Таиа Паркер постала је централни деоТаиа Паркер постала је централни део емисије 'Центерфолдс оф Магиц' на Плази.

Можда нећете пропустити емисију под називом Стриптиз. Можда чак ни не знате да је постојао један.

Али Таиа Паркер каже да никада није разумела израз за који сам рођена да то урадим док није угостила и плесала у краткотрајној ревији у топлесу у Сахари 2010. године.

Онда сам схватио. Мислим да то није нешто што знате док то не учините, каже забављач који је био и љубимац године у Пентхоусе -у и добитник аутобуса Роцк оф Лове.

Покушавам да се вратим откако сам отишла, каже она.

А сада је она, као средиште Центерфолдс оф Магиц, нова касна представа у топлесу на Плази.

Стриптиз је показао да је анимирано присуство. Морате доћи до тачке у којој се осећате удобно у својој кожи пре него што постанете аутентични, каже она, очигледно није било речи.

Каже да је сексичност, било за часописе или за плес на позорници, теже призвати. Глупа журка - то је моја личност. Вероватно имам више заједничког са Јоеом.

Јое као у Трамеллу, водитељ емисије и извођач брзопроменљиве подвале поп културе, где је познато да показује толико коже као и плесачице.

Паркер је само део тима овде. Али она је жариште оглашавања, јер је она била та која се возила аутобусом Роцк оф Лове.

То је био само чисти маркетиншки гениј, каже она за игру са Брет Мицхаелс. Кажем вам, до данас ме људи и даље препознају.

Паркер признаје да је вероватно заслужила мало етикете диве коју је носила у емисији. То је зато што, како се није стидела рећи другим женама, отићи ћете из емисије и ово ће бити ваш животопис. Само ћу додати свој животопис.


Превиев

Средишњи кракови магије

11 увече. Петком-средом

Плаза, 1 Маин Ст.

59,40 УСД-81,95 УСД (702-386-2502)