Поновно окупљање „Праведника“ док Билл Медлеи игра изложбени простор Вегаса

Јохн Ведемеиер, Буцки Хеард, Билл Медлеи и Јоеи Мелотти приказани су на Медлеи -уЈохн Ведемеиер, Буцки Хеард, Билл Медлеи и Јоеи Мелотти приказани су на Медлеи -овом неплаћеном наступу у италијанско -америчком клубу у сриједу, 15. априла 2021. (Јохн Катсилометес/Лас ВегасЈоурнал) @ЈохнниКатс Буцки Хеард и Билл Медлеи приказани су на Медлеи -овом неплаћеном наступу у Италиан Америцан Цлуб -у у среду, 15. априла 2021. (Јохн Катсилометес/Лас ВегасЈоурнал) @ЈохнниКатс Јохн Ведемеиер, Буцки Хеард, Билл Медлеи и Јоеи Мелотти приказани су на Медлеи -овом неплаћеном наступу у италијанско -америчком клубу у сриједу, 15. априла 2021. (Јохн Катсилометес/Лас ВегасЈоурнал) @ЈохнниКатс Буцки Хеард и Билл Медлеи приказани су на Медлеи -овом неплаћеном наступу у Италиан Америцан Цлуб -у у среду, 15. априла 2021. (Јохн Катсилометес/Лас ВегасЈоурнал) @ЈохнниКатс

Билл Медлеи'с говорио сам то током пандемије, ово не функционише, не функционише. '

Тако се Медлеи вратио у среду увече на посао, помешан са пуно игре, у Италиан Америцан Цлуб.

Суоснивач удружења Браћа Праведници и члан Роцк анд Ролл Халл оф Фаме прихватио је позив свог партнера Буцки Хеарда да се попне на бину. Ово би био први пут да су њих двоје певали на плаћеном наступу у више од 14 месеци, јер је наступ у Харрах'с Сховроом -у био мрачан и није се вратио током ЦОВИД -а. Двојац је био домаћин л иве-стреам септембра из свемира у септембру.

Одговарајући на позив свог друга у центар пажње, Медлеи се придружио мајстору гитаре Јохн Ведемеиер и тастатура одлична Јоеи Мелотти ( Барри Манилов'с вођа бенда у Вестгате -у), са око 100 гостију присутних у ИАЦ Сховроом -у.

пизза хут на Нелису и Стјуарту

Желиш ли да урадиш 'Ми Бабе?', Чуо је Медлеи на сцени.

Да ли желим да урадим твој душо? Медлеи је одговорио. О чему говориш?

Знаш шта? Чуо се насмејао. Су то Близу!

Медлеи је такође напоменуо свом колегици, знојите се. Зашто? Добили сте посао.

Њих двојица су певали Ми Бабе, коју је изворно извео блузман Литтле Валтер, а коју су пратила браћа Ригхтеоус Бротхерс 1963. Да је Медлеиин наступ био непланиран, било је евидентно када је преузео Мелоттија на клавиру и позвао Ведемеиера песму Тхис Вилл Бе Тхе Ласт Тиме .

Ох, боже, рекао је Ведемеиер, очигледно изненађен. Гитариста је свирао иза Медлеи -а на овом драгуљу у Харрах'с -у, као и Тхе Цомпосерс Сховцасе из Лас Вегаса.

колика је нето вредност Лионела Ричиса

Песма је новија Медлеи композиција, тешка за публику на вечери, са језивим стихом: Ово ће бити последњи пут да ћу икада имати блуз. Немам ништа, немам шта да изгубим.

Песма је нешто као химна за 80-годишњи Медлеи, који је у јуну изгубио супругу Паулу. Само месец дана раније, подвргнут је операцији уклањања рака из грла, само неколико центиметара од његових легендарних гласница.

Икона рокенрола од тада похађа часове вокала и била је у моћној форми на ИАЦ -у, рекавши касније да ће бити спреман за повратак Праведне браће. Чини се да је то у октобру, након прве емисије Доннија Осмонда у просторији.

Медлеи је преузео Роцк Ме, Баби, класику Б.Б. Кинга, а Хеард се вратио у Унцхаинед Мелоди. Двојац је потом заронио у химну Ригхтеоус Бротхерс Иоу’ост Лост Тхат Ловин ’Феелин, како би је затворио, док је Хеардов небески вокал надокнађен чувеним Медлеијевим баритоном.

Очекивано је настајање позиције О. Медлеијев дуготрајан наступ није био.

Нисам ни слутио да ће Билл уопште певати, каже Хеард. Рекла сам му да бих га волела и да ћу му у једном тренутку током емисије дати „поглед“, а ако ми он врати „поглед“, знала бих да је супер позвати га. Било је само чаробно.

колико Дерек Хоугх зарађује на двтс

Након тога, Медлеи је наишао на симпатије добронамерних људи, укључујући тренера Нев Иорк Гиантса (и Лас Вегас Лоцомотивес) Јим Фассел-а.

Треба ми више од тога, рекао је Медлеи усред те сцене. Глас је мишић. Морате га користити. И нема ништа боље него бити пред живом публиком.