„Карантенски кабаре“ безобразно одвраћање пажње на мрежи

Мицхелле лМицхелле Л'Амоур, креаторка „Карантенског кабареа“, приказана је са прилагођеном маском за пандемију. (Мицхелле Л'Амоур) Мицхелле Л'Амоур, креаторка „Карантенског кабареа“, приказана је са прилагођеном маском за пандемију. (Мицхелле Л'Амоур)

Мицхелле Л’Амоур поставља музичко питање, Сећате ли се загрљаја? Она такође процењује да је последња епизода Карантенског кабареа снимљена 73. марта, у најдужем месецу икада.

Л’Амоур је краљица бурлеске из Лос Анђелеса која је рутински наступала у Лас Вегасу; Упознао сам је пре неколико година Мелоди Свеетс ’ самосталне представе у Физзу у Цаесарс палати. Л'Амоур је велики таленат са оштрим смислом за хумор и визијом да састави КЦ веб серију. Пронађите га у 4 поподне. Уторком и петком у куарантине-цабарет.цом .Пет епизода и линкови до венмо и паипал страница за савете на мрежи су ту.

Л’Амоур је првобитно настојала да води разноврсне емисије из свог стана у ЛА-у. Управо док је регрутовала таленте и постављала сценско место, град је прешао на мере боравка код куће.колико вреди Јеан Цлауде ван Дамме

Погледајте овај пост на Инстаграму

Епизода ПЕТ је УЖИВО и укључује забавну чињеницу о вези броја ПЕТ‼ у биографији. . Укључујући @путербаугхтифф @путербаугхдани @зиггиандтхенептунес @беттиеблацкхеарт и води @мицхеллеламоур. #Шоу се мора наставити . #чудно #вфхлифе #вфх #рад од куће #музика #комедија #стандуп #куаратинецабарет #куарантаинмент #куарантине #социалебс #социалдистанцинг #стаихоме #БИНГЕ

Пост који дели Карантенски кабаре (@куарантине.цабарет) 31. марта 2020. у 11:54 ПДТ

колика је нето вредност Дензел Васхингтон

Помислио сам: „Ох, можемо само да сви снимимо видео у својим дневним собама и да нам пошаљу исечке, каже Л’Амоур. Заиста сам срећан јер окупља извођаче из целог света. Упознао сам се са уметницима из Сеула, Јужне Кореје и из Јужне Африке.

коју болест има Џери Луис

Из Вегаса, Јимми Слонина Мистере-а и Тхе Атомиц Салоон Схов-а допринео је његовом сјајном чину уравнотежења људи. То је сјајно јер му је партнер лутка за надувавање. Такође су представљене Фацтори Фаугх у Тропицани и специјалитет Фантаси -а Мурраи Савцхуцк и Црази Гирлс емцее Дани Елизабетх - који се налазе широм ИоуТубе -а и сопствених канала на друштвеним мрежама.

Забављачи у карантинском кабареу покривају већину жанрова. Учествују мађионичари, акробати, уметници бурлеске, стрипови и конторционисти. Прикупљени новац се дели међу заједницом.

Добро нам иде с тим, с обзиром да нисам баш технички поткован, каже Л’Амоур. Нисам ни знао шта је Зоом док све ово није почело. Али мислим да ће, када људи виде квалитет извођења и начин на који су састављени, бити импресионирани.