'Мистерија'

22852472285247

Свака нова емисија Циркуе ду Солеил на Стрипу мења перспективу прве, Мистере. Али не увек на начин на који мислите.

Нови доласци гурају Мистере даље на списак популарних карата. Али први прилагођени наслов у Вегасу такође је тешко следити. Чујете како људи кажу да немају смисла за Ка, да је Зуманити одвратан или је једино свеже у вези са љубављу музика Беатлеса.

У Мистереу то чујете од двојице момака који журе на своја места док се светла у кући пригушују: Сећате ли се овога?Ако сте уморни од емисије, можете изабрати још много других. У супротном, локално становништво може бити узбуђено због понуде у пола цене до 2. фебруара.

Међутим, чини се да је попуст - још увек није норма за Циркуе - заменио идеју оснивача Циркуеа Гуиа Лалибертеа да надогради и освежи можда трећину, како се усудио када се Лове отворила. Читав појам пет емисија затварања круга је кроз прозор с обзиром на Циркеов неограничени раст.

колико је новца Мејведер зарадио

Лалиберте је ипак имао занимљив концепт. Мистере формат је свакако најједноставнији, онај који би могао да доведе до нових изненађења без промене онога што људи воле код њега.

Мистере је био врхунац првих година компаније, оличавајући циркус који је поново измишљен. Акробати и циркуски чинови из целог света били су лишени цекина и калиопске музике, преправљени у позоришном контексту са ванземаљским костимима и филмском партитуром.

Прелистајте програм сувенира Мистере и схватате да сте можда пропустили ликове као што је Тхе Блацк Виргин (богомољка која уништава илузије и снове својих жртава) или Стас (враголан, стар хиљаду година).

Није важно. Лепо је што је оригинални редитељ Францо Драгоне смислио позадинску причу за ликове. Али још је боље да публика не мора да их дешифрује, као што вас љубав на то тера.

Уместо тога, Мистере је уравнотежио своје етеричне елементе са универзалном комедијом. Временом су се два кловна појавила као доминантна лица.

Бриан Девхурст је дошао у град са Ноувелле Екпериенце-ом, турнејом Циркуе која је 1992. утрла пут Мистереу. Сада 75-годишњак заседа несуђене власнике карата као забаву, а затим се непрестано појављује како би се наругао директном домаћину ( Марек Хацзкиевицз). Девхурст чак говори енглески, што није био део оригиналног приручника емисије.

Велика беба (Францоис Дупуис) створена је како би пренијела тему рођења и знатижеље у новом свијету који одзвања древним, егзотичним културама. Сада је Бустер Кеатон у пеленама, комичар који вози зла кола.

Можда су акробације изгубиле део способности да изненаде поновљене купце, али блискост не умањује поштовање. Пожурите ако желите да видите невероватно балансирање руку моћника Марка и Паула Лорадора, који ће узети паузу годину дана након емисије у среду (стиже још један чин прса у прса).

Не заборавите на пењаче на стубове против гравитације, гимнастичаре са даскама за падање или банџи зрачнике који падају одозго. Ако Циркуе икада одлучи да реновира представу, врхунски чин трапеза увек се чинио превише познатим из циркуских дана у стилу Ринглинг Брос-а да би пружио нокаут ударац.

И музика која је била радикална за Стрип када је емисија отворена крајем 1993. сада се на местима датира као и појам канте за ново доба у продавницама плоча - или можда појам продавница плоча.

Гартх Броокс бивша супруга нето вредност

Брзо развијајућа перспектива Лас Вегаса може учинити ову 14-годишњу емисију носталгијом за одраслима и свежим искуством за младе. Није лоша комбинација око празника. Овај пут можете чак и да подигнете програм да одговорите на мучно питање које се можда пренело од прошлог пута: Зашто огромни пуж на крају?

Одговор: Он је носилац душа предака и гласник будућности.

И његова будућност изгледа добро.

МИКЕ ВЕАТХЕРФОРДМОРЕ ЦОЛУМНС
ВИДЕО ПРЕГЛЕД шта: Мистере
када: 7 и 21:30 часова Од суботе до среде
где: Треасуре Исланд, 3300 Лас Вегас Блвд. Соутх
карте: 66-104,50 УСД (800-392-1999)
оцена: А