Маркиплиер Нето вредност

Колико вреди Маркиплиер?

Нето вредност Маркиплиер-а: 35 милиона долара

Нето вредност маркиплиер-а и зарада у каријери: Маркиплиер је амерички глумац, гласовни глумац, комичар и ИоуТубе особа која има нето вредност од 35 милиона долара. Једна је од најплаћенијих и најпопуларнијих ИоуТубе звезда на планети.

ИоуТубе канал Маркиплиер-а има преко 27 милиона претплатника од овог писања. Његов канал има више од 15 милијарди прегледа и налази се у Топ 100 канала са највише претплата на ИоуТубе-у. Његове специјалности укључују играјући се коментаторске видео записе о игрању, који обично садрже наслове хорора за преживљавање и акцијске видео игре. Маркиплиер је познат по комичном коментару играња.

Маркиплиер је рођен као Марк Едвард Фисцхбацх у Хонолулуу на Хавајима 28. јуна 1989.

Купио је камеру са повратом пореза да би покренуо свој ИоуТубе канал 2012. Ради гласовне послове за ИоуТубе канал ЛОРЕ и придружио се одбору Ред Гиант Ентертаинмент 2014. Маркиплиер је такође обезбедио гостујуће вокале за Супер Смасх Брос. колега ИоуТубер Јацксптицеие покренуо је врхунски спортски бренд за играче под називом Цлоак.

Године 2020. Марк и Етхан Нестор (познатији као ЦранкГамеплаис) покренули су нови канал под називом Унус Аннус где објављују каскадероге. Објављивали су по један видео снимак дневно током године, зарађујући 4,5 милиона претплатника и милијарду прегледаних видео записа. У изјави о непостојаности интернета, нуклирали су цео канал у новембру 2020. Процењује се да је 1,5 милиона људи било укључено у њихов ливестреам када су затварали канал.

Зарада од каријере : Маркиплиер је једна од личности која највише зарађује на ИоуТубе-у. Сваке године зарађује између 10 и 20 милиона долара од својих различитих подухвата на друштвеним мрежама. У 2017. години зарадио је 12,5 милиона долара. 2018. зарадио је 17,5 милиона долара што је било довољно да постане шеста најплаћенија ИоуТубе звезда на свету. У 2019. Марк је зарадио 13 милиона долара. У 2020. години зарадио је 20 милиона долара, што је било довољно да постане трећи најплаћенији ИоуТубе на свету. То је више од 60 милиона долара зараде само између 2017. и 2020. године.

Маркиплиер Нето вредност

Маркиплиер

Нето вредност: 35 милиона долара
Последње измене: 2020
Све нето вредности израчунавају се на основу података добијених из јавних извора. Када се обезбеде, укључујемо и приватне савете и повратне информације добијене од познатих личности или њихових представника. Иако марљиво радимо на томе да наши бројеви буду што тачнији, осим ако није другачије назначено, то су само процене. Поздрављамо све исправке и повратне информације помоћу дугмета у наставку. Да ли смо погрешили? Пошаљите предлог за исправку и помозите нам да га поправимо! Пошаљите исправку Дискусија