Мађионичар је пронађен мртав у петак у холивудском Чаробном замку

ЛОС АНЂЕЛЕС - Чаробњак Дарил Еастон пронађен је мртав у холивудском Магиц Цастлеу у петак, потврдио је Вариети са мртвозорником округа Лос Ангелес.

Одлука о Еастоновом узроку смрти још се чека, рекао је поручник Давид Смитх из мртвозорничког одељења округа Лос Ангелес.

доки доки књижевни клуб плус гаместоп

Истоново тело пронађено је на подручју Магичног дворца, према почетном извештају ТМЗ -а. Болничари су позвани у Магични дворац око 19:30. по локалном времену у петак, према ТМЗ -у, а Еастон је на лицу места проглашен мртвим.Са великом тугом Академија магијске уметности (АМА) и Чаробни дворац оплакују синоћњи смрт прослављеног мађионичара и члана породице АМА, пише у саопштењу Магичног дворца. Најдубље жаљење и искрено саучешће АМА-е одлазе у породицу.

колико вреди суге витез

У саопштењу које је објавио Магиц Цастле наводи се да је полицијска управа Лос Анђелеса смрт прогласила самоубиством, али ЛАПД није могао потврдити на питање Вариетија у суботу ујутро. Мртвозорник је потврдио да се узрок смрти и даље истражује.

Магични замак, изграђен 1908. године, холивудска је установа позната као ексклузивни ноћни клуб за мађионичар и седиште Академије магијских уметности. Еастон је био чест гост клуба. Најновији пост на његовој Фацебоок страници, од 18. фебруара, помиње Дворац.

Мислећи на све наше СоЦал пријатеље ... останите на сигурном у овој олуји !, стоји у посту. Сутра ћу недељу дана у Магични замак кренути тим путем.

Еастон, рођен као Дарил Мартинез и познат као Чаробњаков мађионичар, створио је и сковао неколико трикова укључујући Пакистански чвор у скоку, Престо Принто и Картонске камелеоне. Специјализовао се за трикове са картама, изблиза и салонску магију.

колико вреди Матт Риан

Чаробни дворац накратко се затворио у петак, али је поново отворен у суботу ујутру. У погледу уметности, представа мора да се настави, написала је организација.