Фестивал Лифе ис Беаутифул најављује ресторане који учествују

Музички и уметнички фестивал Живот је леп враћа се у септембру, након што је 2020. године распуштен због ...Музички и уметнички фестивал Живот је леп враћа се у септембру након што је због пандемије прекинуо 2020. (Бењамин Хагер/Лас ВегасЈоурнал) @бењаминхпхото

Улазнице за фестивал Живот је леп су распродате, али одани гурмани који се нису кретали довољно брзо можда ће желети да учествују у званичној размени карата, јер је овогодишњи кулинарски програм обиман.

Кулинарска вендорска села за фестивал, планирана за 17.-19. Септембар у центру Лас Вегаса, нудиће храну од више од 70 локалних добављача, укључујући релативно нове придошлице као што су Соулбелли ББК, Снап О Раззо Хот Догс, Афтерс Ице Цреам и Еатали.

Постоји велики избор за власнике улазница за општу улазницу, а још више за оне који имају ВИП, ВИП+ или Алл-Ин пропуснице. ГА могу учествовати у коктел школи три пута дневно и штанду на фарми, разним веганским изборима из ресторана, укључујући ПОТ, Цхикиу и Гарден Грилл од 16 до 22 сата. или док се не распрода.Истакнути локални кувар Јустин Кингслеи Халл окупио је групу заговорника ватре уживо за Тхе Цоокоут, уз демонстрације представника Јалео-а, Мајордомо Меат & Фисх-а, Ецхо & Риг-а и Дистрицт Оне Китцхен-а и бара. Биће свакодневно, док залихе трају.

Оснивачица Сецретбургера Јолене Маннина курира Омакасе Цантину, доступну власницима карата Алл-Ин или као додатак за општу улазницу. Биће представљена у три ноћна места вечере у стилу омакасе са куварима који представљају ресторан Гуи Савои, Ла Стрега и Спарров + Волф.

Власницима премијских пропусница доступне су и друге могућности. Гледалиште ВИП+ са погледом на Довнтовн Стаге биће место ВИП+ Хаппи Хоур -а сваког дана, са храном из Еатали -а, Хонеи Салт -а, Јинг -а и Тхе Блацк Пеарл -а. Виргин Хотелс Лас Вегас планира свакодневну кулинарску понуду за власнике карата Алл-Ин и уметнике фестивала. Међу учесницима ће бити одмаралиште Нигхт + Маркет, Цаса Цалавера и Касси Беацх Хоусе.

За детаље о верификованој размени карата или више информација идите на лифеисбеаутифул.цом.