Коттонмоутх Кингс отказују турнеју, укључујући датум у Вегасу

Коттонмоутх Кингс (љубазношћу)Коттонмоутх Кингс (љубазношћу)

Страшне вести за љубитеље Коттонмоутх Кингса. Краљеви више неће држати терен на Хард Роцку за Фридаи Нигхт Ливе на базену 19. јуна. Представа је отказана; рефундације су доступне на месту куповине.

Ох, и за сваки случај ако сте један од оних који се труде и који су спремни да ускоче у караван са целом породицом и да путују где год да се играју, немојте још разбити картицу за гориво. Испоставило се да Кингс не игра нигде другде. У сваком случају не сада. Цела летња турнеја је одложена како би могли да заврше снимање.

Не бојте се, међутим, није све изгубљено. Ако су у студију, то значи да је у плану нова плоча, што значи да ће се момци несумњиво вратити касније ове године да је подрже. Ево речи, директно од самих краљева, путем Фацебоока:Нажалост, одложили смо летњу турнеју да завршимо студијски рад за нову плочу КМК Кровн Повер.

Имамо огроман задатак да лансирамо нашу нову Унитед Фамили Мусиц.

Сам Ватерстон плата закон и ред

Предлажемо вам да одете на подршку (Хед) п.е. Све претпродаје ће бити признате за коришћење исте карте. 2 за 1 за јесенску турнеју КМК.

Угодно љето! Једва чекамо да ово следеће поглавље музике и живота поделимо са вама!

Хвала вам на посвећености, лојалности и разумевању ...

Кровн Повер престаје 28. августа 2015!

Дакле, ево га, мада је у интересу ублажавања потенцијалне забуне изазване тим делом око подршке (Хед) п.е., сада је право време да поновим: емисија у Вегасу се не дешава. Понављамо: не дешава се.

Дакле, до даљњег (наиме док (Хед) п.е. не објави други датум или место одржавања), ако желите да подржите тај чин, мораћете то учинити на путу. Додајући додатну јасноћу, (Хед) п.е. је јасно ставио до знања да није изменио своје планове турнеје за лето - па, барем у смислу гребања свих датума: ТРЕБАМО ову турнеју и требамо вас да изађете и подржите.

колико вреди Даве Цхаппелле 2016

Имајући то на уму, емисија Спокане, Васхингтон, још увек траје, али је премештена у Тхе Пин, а емисије Денвер и Цолорадо Спрингс су још увек у књигама. Обавештават ћемо вас ако чујемо нешто о представи у Вегасу.

У међувремену, ако вам је срце кренуло на пут, сада би било сјајно време да почнете да загревате обруч.