Идрис Елба ће режирати мјузикл ВХ1

ТхинкстоцкТхинкстоцк Ова фотографија од 15. августа 2014. приказује певачицу К. Мицхелле како позира за фотографију у Лос Анђелесу. (Фотографија: Тодд Виллиамсон/Инвисион/АП, Датотека) Ова фотографија од 15. августа 2014. приказује певачицу К. Мицхелле како позира за фотографију у Лос Анђелесу. (Фотографија: Тодд Виллиамсон/Инвисион/АП, Датотека) Ова фотографија од 15. августа 2014. приказује певачицу К. Мицхелле како позира за фотографију у Лос Анђелесу. (Фотографија: Тодд Виллиамсон/Инвисион/АП) Ова фотографија од 15. августа 2014. приказује певачицу К. Мицхелле како позира за фотографију у Лос Анђелесу. (Фотографија: Тодд Виллиамсон/Инвисион/АП, Датотека)

АТЛАНТА - Када је Идрис Елба пристао да режира ТВ мјузикл К. Мицхелле, Р&Б певач је помислио да се шали.

Заиста сам добар пријатељ са Идрисом, и када сам му то рекао, рекао је да то жели да уради. У почетку сам мислила да се шали, рекла је Мицхелле у недавном интервјуу.

колико вреди дирк Новицки

Певачица у успону упарује се са добитником Златног глобуса за Побуњена душа: мјузикл , чија је премијера у уторак на ВХ1. 30-минутне посебне песме са Мицхеллеиног албума Ребеллиоус Соул, који је прошле године дебитовао на 2. и 1. месту Биллбоардових Топ 200 албума и на листама Р & Б/Хип-Хоп албума.Рекла сам му шта желим да урадим, и он је одржао реч, рекла је. Никада ми није судио. Он је врло приземна особа, па је рад са њим био као рад са једним од мојих кућних момака.

Отворена певачица стекла је популарност 2012. године као звезда ријалитија ВХ1 Лове & Хип Хоп: Атланта. Мицхелле је рекла да је много научила од Елбе, која такође снима музику и продуцирала је за Јаи З.

Много сам научио само из његове вожње и само од тога што је био професионалан у свом послу, рекао је 30-годишњак. Потпуно се угледам у њега.

колико вреди глина Маттхевс

Мицхелле, која ове године планира објавити албум за другу годину, рекла је да је сазрела након што је гледала како улази у стална превирања на Лове & Хип Хопу. Она ће на јесен на ВХ1 дебитовати у соло ријалитију под називом К. Мицхелле: Мој живот, који ће приказати другу страну Мицхелле: мајчинство.

Држим га јако ушушканог на телевизији, рекла је за свог сина, али ово ће бити први пут на свету да добије мали делић мог срца, моја мала.

Мицхелле је прошле године освојила награде за најбољег новог уметника на наградама Соул Траин Авардс и НААЦП Имаге Авардс. Недавно је била номинована за најбољу женску Р & Б/поп уметницу на додели награда БЕТ - изгубила је од Беионце - и отворила је турнеју за Робин Тхицке раније ове године. Једна је од ретких ријалити ТВ звезда која је направила искорак у музици, иако саветује надолазеће музичаре да потраже другу руту.

Ако сте на ријалитију и нови сте уметник, рекла бих „клоните се“, рекла је. Захваљујем Богу сваки дан. Ово је за мене могло (отићи) на сасвим други начин, али није.

Пратите Јонатхана Ландрума Јр. на хттп://ввв.твиттер.цом/мрландрум31