Гоод Пие се на јесен шири у Лас Вегас Артс Дистрицт

Локални пицерио Винцент Ротоло каже да Гоод Пие стиже у Уметнички округ. (Ал Манцини/Лас Вегас Журнал)Локални пицерио Винцент Ротоло каже да Гоод Пие стиже у Уметнички округ. (Ал Манцини/Лас Вегас Журнал)

Док се Међународни сајам пизза гаси, а неки од најбољих светских произвођача пизза припремају се за повратак кући, локални пиззаиоло Винцент Ротоло има неке велике вести за локалне љубитеље пице: Гоод Пие стиже у Уметнички округ.

Ротоло, који је отворио прву добру питу у Павн Плаза -у пре око годину дана, потписао је закуп простора на адреси Маин Стреет 1212, у истом блоку са Велветеен Раббит, РеБар и Мајестиц Репертори Тхеатре. Он је у партнерству са закуподавцем зграде на пројекту, са плановима за отварање ове јесени.

колико вреди паули шор

Желим да изаберем датум који нешто значи, рекао је Ротоло, на питање када очекује да почне да служи. Дакле, ако би се могла догодити прослава Кристофора Колумба, ако би то могло бити нешто попут викенда (Дана), надамо се да је то отприлике у том временском оквиру. Али још је рано за рећи.За разлику од његове тренутне локације, нови Гоод Пие ће бити ресторан са комплетном услугом који ће, поред прозора са комадима испред, понудити затворену трпезарију, бар и терасу на тротоару.

Оно што ми људи говоре сваки дан, а ја то чујем већ годину дана, јесте да желе да уђу. Желе да седну. Они желе потпуније искуство од онога што могу понудити на својој (тренутној) локацији.

Потпуна кухиња такође ће му омогућити да прошири јеловник, укључујући један од његових најпопуларнијих недељних специјалитета.

Сада ће та лазања Гоод Пие за којом људи жуде сваке недеље бити доступна сваки дан. Урадићемо печени зити. Урадићемо пенне вотку. Урадићемо оне класике италијанске америчке пицерије. Урадићемо пржене каламаре и невероватну пржену калцону.

Простор који ће Гоод Пие заузети првобитно је разматрао партнер Евел Пие Бранден Поверс за пројекат под називом Хеави Метал Пизза Парти. Тај договор није успео да оствари након што Поверс није успео да обезбеди суседни простор. Ту суседну локацију Ким Овенс и бивши Китцхен у атомском кувару Јустин Кингслеи Халл развијају у суседску друштвену кућу, док Поверс тражи нову локацију за свој пројекат.

Ротоло каже да није одлучио да ли ће наставити са радом на оригиналној локацији Гоод Пие након отварања нове. Али, каже, изузетно је узбуђен што се шири у Уметнички округ.

То је огромна прилика за улагање у заједницу коју једноставно волим и верујем у будућност.

колико вреди Јацкие Еванцхо