Гиада Де Лаурентиис планира нови ресторан у Лас Вегасу за Цаесарс Палаце

Гиада Де Лаурентиис најављује планове за отварање другог ресторана у Лас Вегасу - Пронто Гиадаоат Цаесарс Палаце почетком 2018. (Патрицк Греи/Ерик Кабик Гроуп/Цаесарс Ентертаинмент)Гиада Де Лаурентиис најављује планове за отварање другог ресторана у Лас Вегасу - Пронто Гиадаоат Цаесарс Палаце почетком 2018. (Патрицк Греи/Ерик Кабик Гроуп/Цаесарс Ентертаинмент)

Гиада Де Лаурентиис отвориће свој други ресторан у Лас Вегасу - овај у Цаесарс Палата - почетком следеће године. То ће бити концепт за брзу услугу назван Пронто би Гиада, који се налази у простору који сада заузимају Паиард Патиссерие & Бистро. Иако ће то бити много лежерније од истоименог финог стола славног кувара у Тхе Кромвел, фокусираће се на сличну италијанску кухињу под утицајем Калифорније.

Пронто ће служити доручак, ручак и вечеру. Број места ће бити ограничен, јер ће у фокусу бити поруџбине за полазак. На јеловнику ће се наћи пецива домаће кухиње, сендвичи за доручак, панини, салате, сендвичи, антипасти, слаткиши, сладолед и десерти, од којих ће многи бити познати љубитељима њених кувара или ТВ емисија. Ту ће бити и бар са комплетном услугом, вино са славине и занатски програм кафе са нитро опцијама и уметношћу од пене.

Де Лаурентиис каже да је нуђење обожаваоцима јефтине опције.Имам велику групу обожавалаца, за њих је велика ствар да дођу овде, објаснила је, током интервјуа код ње Цромвелл Ресторан. То значи да ћете уштедети много новца ако дођете овде. И био сам овде у много наврата где људи само улазе и кажу „Ох, само смо хтели да видимо то место - толико смо чули о томе. Не можемо да приуштимо вечеру овде, али бисмо волели да то проверимо. '

И то ми помало слама срце, наставила је. Јер цела моја сврха да радим ово што радим је да представим своју врсту италијанске хране што већем броју људи. Тако да ће могућност упознавања људи са мојом храном ... у хватању и кретању, мислим да ће отворити мој бренд, моје име и моју храну читавој групи људи који можда никада нису мислили да могу (пробајте).

Није отворен датум отварања места за које је Де Лаурентиис рекао да ће бити подвргнуто великој реновирању.