Георге Страит назад у Вегас, у августу, у Т-Мобиле Арени

Наступа Георге СтраитГеорге Страит изводи 'Иоу Врецк Ме' на трибини за особу године у МусиЦаресу у част Тому Петтију у конгресном центру у Лос Ангелесу у петак, 10. фебруара 2017. (Фотографија: Цхрис Пиззелло/Инвисион/АП) Георге Страит је у петак, 17. фебруара 2017. у Лас Вегасу наслов Т-Мобиле Арене са хитом 'Страит то Вегас'. (Том Доногхуе)

Георге се враћа на Страит назад у Вегас.

Омиљена кантри звезда и вегас арена Георге Страит најавио је повратак у Т-Мобиле Арену од 13. до 14. августа. Његово пребивалиште у месту, Страит то Вегас, стављено је на чекање 2020.

Бенд Аце ин тхе Холе и ја с нестрпљењем ишчекујемо овај дан годину и по дана, наводи се у саопштењу Страита. Једва чекам да поново видим Вегас и све моје велике обожаваоце. Предуго је прошло. Коначно ћемо поново јахати. Видимо се ускоро.центар за догађаје у лас вегасу - д

Цаитлин Смитх је специјални гост Страит -а.

Улазнице су већ у продаји на ввв.СтраитТоВегас.цом.

хасх хоусе а го го Суммерлин

Улазнице за оригиналне датуме Страита 2020. биће поштоване за репрограмиране представе. Улазнице за 28. август 2020. важиће за представу 13. августа 2021. године. Улазнице за 29. август 2020. важиће за представу 14. августа 2021. године.

Они који не могу да присуствују заказаним емисијама упућују се да траже повраћај новца на месту куповине у наредних 30 дана.