Серија коктела за храну: Освојите лето са својом карне асадом, цевицхе

Шеф кухиње Ла Цхе исцеђује свеже лимете. (Журнал Риан Смитх у Лас Вегасу)Шеф кухиње Ла Цхе исцеђује свеже лимете. (Журнал Риан Смитх у Лас Вегасу) Час покрива финије тачке технике. (Журнал Риан Смитх у Лас Вегасу) Шеф кухиње Ла Цхе каже да царне асада позитивно утиче на спарну атмосферу. (Журнал Риан Смитх у Лас Вегасу)

Суе Хенри је била мало сумњичава око прављења кртице, традиционалног мексичког соса.

Никада раније нисам успела и помислила сам: „Не може бити добро, са чоколадом и циметом“, рекла је. Али то је било једно од најбољих јела које сам икада јео.

Хенри вероватно није пробао кртицу - а још мање је скувао - да није учествовала у Виртуалној серији хране и коктела коју су представили Журнал и Ла Бонита супермаркети. Кртица је била део другог дела серије; трећи ће почети у 18 часова. 12. августа путем Зоома.Сесије води шеф кухиње Ла Цхе, такође позната као Мариа Целесте Перез.

Нисам се толико забављао дуго, рекао је Хенри. Ко је помислио да бисте то могли учинити помоћу Зоома?

Учествовала је у првом делу, у којем је представљена паелла, са супругом; њена сестра и шурјак су им се придружили по други пут. Накнада од 75 УСД укључује детаљна упутства и рецепте, са свим састојцима хране и коктела које нуди Ла Бонита.

Чињеница да је све обезбеђено је само такав бонус, рекао је Хенри. То и коктели, учинили су га веома свечаним, посебно са свиме што се дешавало. Требало је само имати нешто забавно и свечано.

Марцела Гутиеррез је такође учествовала на прве две сесије, а пријавила се за трећу.

филмови који долазе у биоскопе 2016

Волим паеллу, рекла је. Тај је био невероватан. Било је једноставно тако лако направити. Сви кораци су били супер кул и било их је врло, врло лако пратити.

Гутиеррез је рекла да је пропустила Зоом сесију други у низу због породичног хитног случаја, али да је то гледала на видео снимку са сестром.

Смејали смо се како смо зезнули неке ствари, рекла је. Мало је лакше имати некога.

Иако…

Барри из складишних ратова нето вредност

Први, био сам толико нервозан да ћу забрљати ствари, било је боље да сам сам.

Перез - шеф кухиње Ла Цхе - за трећу сесију одабрао је коктеле од карне асаде, цевицхе са шкампима, гуацамоле и Палома. Од карне асаде, рекла је, то је веома популарно јело током лета. Мислим да то на неки начин мења ваш поглед на топлоту и чини је позитивнијом. То је диван рецепт и извлачи људе; никада не можете погрешити.

Цевич који волим јер је освежавајући. То је хладно јело које заправо стоји у фрижидеру док не завршите са кувањем и упаривањем. То је само укусно. Увек кажем да је цевиче оно што једете на одмору на острву или плажи у Мексику.

Паломе имају донекле другачији заокрет у томе што су направљене од соде Јарритос грејпфрута уместо конвенционалнијег сока од грејпа.

Перез је рекао да раде на стварању Ла Цхе Фацебоок странице како би учесници могли да дају повратне информације.

Само сам веома, веома узбуђена, рекла је за предстојећу сесију. Волим када људи не само да могу да науче рецепт, већ да споје породицу и пријатеље. Тешко је време и то је здрав начин за окупљање људи.

Да бисте се регистровали, посетите ревиевјоурнал.цом/цоокинг. Кутије се могу преузети 10. или 11. августа на једној од две локације.