Кувар ће донети ресторан са роштиљем у Артс Дистрицт

Брус Калман (лево) у искачућем прозору за роштиљ Соул Белли (Ал Манцини/Лас ВегасЈоурнал)Брус Калман (лево) у искачућем прозору за роштиљ Соул Белли (Ал Манцини/Лас ВегасЈоурнал) Брус Калман доноси Соул Белли ББК у Округ уметности (Ал Манцини/Лас ВегасЈоурнал) Неколико производа из Соул Белли ББК линије Бруцеа Калмана (Ал Манцини/Лас ВегасЈоурнал)

Алумнус врхунског кувара Бруце Калман планира да донесе роштиљ у Уметнички округ 2021. Кувар, који је у суботу увече у ДВ Бистроу био домаћин искачућег прозора Соул Белли ББК, каже да је потписао закуп простора на адреси 1327 Маин Ст. Империал Авенуе), који ће користити за Соул Белли од цигле и малтера.

Калман је номиновани за награду Јамес Беард који је радио са куварима као што су Паул Бартолотта и Давид Бурке пре него што је отворио Кнеад & Цо. Паста Бар + Маркет на Великој централној пијаци у Лос Анђелесу. Био је такмичар у 15. сезони Браво'с Топ Цхефа, а појавио се и у емисијама Цхоппед, Беат Бобби Флаи и Ескуире Нетворк'с Книфе Фигхт. Мада накратко је био на броду да развије италијански ресторан у селу Тиволи са шефом кухиње Естхер'с Китцхен Јамес Треес, недавно се растао са партнерима у том пројекту.

Калман је најпознатији по италијанској кухињи, али је љубав према роштиљу развио када је почео да сарађује са Давеом Грохлом из Фоо Фигхтерс -а на низу добротворних догађаја и забава. Ту страст је почео да развија у бренд Соул Белли пре око 18 месеци.Кувар каже да је потпуно узбуђен због пресељења у Уметнички округ. Гледао је овај простор, у преуређеној станици за пренос Аамцо, око годину и по дана.

Пре него што су на њему и направили било какву конструкцију, Јамес Треес ми га је показао и ја сам се заљубио у њега, каже Калман. Још је ту, био сам на располагању, па је требало да буде.

Локалитет има додатну предност што се налази у сендвичу између ХУДЛ ​​Бревинг Цомпани и Невада Брев Воркс. У духу да буде добар комшија, Калман планира да задржи барем једно пиво из сваког на лагеру, поред онога што назива углавном јефтино пиво: Схинер Боцк, вероватно ПБР, Миллер Хигх Лифе, такве ствари. Заокружиће листу пића која ће такође укључивати озбиљан програм вискија и четири или пет вина.

Рои Јонес Јр нето вредност 2015

Кувар предвиђа да ће Соул Белли почети пушити у Уметничком округу почетком следеће године, надамо се у фебруару или марту. У међувремену, локални гурмани моћи ће да прегледају јела Соул Беллија у искачућим прозорима широм долине. Следећи је заказан за 17. октобар у 18бин у Фабрици уметности. Улазнице су у продаји на страници СецретБургер.цом.