Ноћни клуб Банк у Беллагио -у има за циљ да буде вежба у елеганцији

40360394036039 4036043

Ако уђете у ноћни клуб Тхе Банк у Беллагио -у и осећате се као да вас чека једна од најбогатијих ноћи у вашем животу, тада је Јоди Миерс, првотни партнер клуба и тренутни председник развоја клијената за Лигхт Гроуп, обавила свој посао.

Од тренутка када уђете у Банку, постављени су темељи вашег искуства, од имена клуба до шетње кроз предворје обложено боцама Цристал.

'Све је веома богато и елегантно', каже Миерс, који је дошао до тог имена. 'Тече уз Беллагио' и евоцира идеју о месту где људи чувају своје драгоцене ствари.

Са 6.600 квадратних метара, то је мањи простор у поређењу са другим клубовима Лигхт Гроуп, тако да „можемо бити ексклузивнији“, каже Миерс.

Клуб је распоређен у три нивоа, а доњи спрат служи као плесни подиј и жариште клуба. ВИП је на другом нивоу и доступан је само онима који имају резервацију стола. Два бара се налазе на трећем спрату, који је доступан свима.

'Енергија на овом месту је заиста невероватна са таквим различитим нивоима', каже Миерс. „То је одлично место за познате личности и ВИП особе“, јер могу да пређу на други ниво и имају мало приватности.

Банка је отворена у јануару 2008. и углавном опслужује Беллагиову клијентелу. Они су мало старији од гостију у мега клубовима, каже Миерс, и они су проницљивија публика. Они су такође више међународна гомила.

У клубу се налазе три стална ДЈ -а: Еддие МцДоналд недељом, Давид Цхристиан петком и суботом и ДЈ Карма недељом. Ротирају углавном хип-хоп, уз неке мешавине, хоусе и данце музику.

Просечна цена коктела је између 14 и 16 долара, док услуга флаша почиње од 475 долара за три особе. Постоји минимум две боце по столу.

Код облачења је цасуал шик. Фармерке су дозвољене, али спортска одећа није. Накнада за покривање је 30 УСД за мушкарце, бесплатна за жене.

Том Бради Гиселе Бундцхен нето вредност

Банка је отворена од 10:30 часова. до 4:30 ујутру четвртком до недеље у Беллагио, 3600 Лас Вегас Блвд. Соутх. За више информација позовите 693-8300.

Контактирајте репортерку Соњу Падгетт на спадгетт@ ревиевјоурнал.цом или 702-380-4564.

Сцена клуба у Лас Вегасу