Ангие Хицкс Нето вредност

Колико вреди Ангие Хицкс?

Ангие Хицкс Нето вредност: 190 милиона долара

Нето вредност и плата Ангие Хицкс: Ангие Хицкс је америчка интернет предузетница која има нето 190 милиона долара. И за разлику од многих других познатих личности, није зарадила нето вредностима показујући се испред камере или имајући богатог родитеља. Не, Ангие Хицкс обогатила се на старомодан начин, са добром идејом и здравом гомилу среће. У случају да нисте упознати са њеним именом, Ангие Хицкс је „Ангие“ листе Ангие'с Лист, популарне веб странице која прикупља рецензије различитих пружалаца услуга у нади да ће послужити као база података „од уста до уста“ на којој потрошачи могу пронаћи информације о могућим добављачима. Оно што Ангие'с Лист разликује од осталих веб локација за преглед може се сажети у једну реч: Ексклузивност. Док су сајтови попут Иелп! и друге странице за рецензије омогућавају анонимне рецензије, листа Енџи омогућава само претплатницима који плаћају објављивање рецензија, што резултира уклањањем многих радњи и пристрасних рецензената.

Хицкс је услугу започела 1995. године као резултат потраге за поузданим добављачем за свог пријатеља, ризичног капиталиста Била Остерлеа. Њих двоје су видели да имају сјајну идеју, па су се преселили у Цолумбус, ОХ, да би покренули Ангие'с Лист, која је започела као услуга позива, а не као веб локација. Од тих скромних почетака, организација је нарасла до данашњег места, са више од 1,5 милиона претплатника. Ангие-ина листа преживела је пропаст након 2001. и скоро 10 година касније планира да изађе у јавност што ће готово сигурно учинити Ангие Хицкс-овом нето небеском ракетом.

Ангие Хицкс Нето вредност

Ангие Хицкс

Нето вредност: 190 милиона долара
Пол: Женско
Све нето вредности израчунавају се на основу података прикупљених из јавних извора. Када се обезбеде, укључујемо и приватне савете и повратне информације добијене од познатих личности или њихових представника. Иако марљиво радимо на томе да наши бројеви буду што тачнији, осим ако није другачије назначено, то су само процене. Поздрављамо све исправке и повратне информације помоћу дугмета у наставку. Да ли смо погрешили? Пошаљите предлог за исправку и помозите нам да га поправимо! Пошаљите исправку Дискусија